acnebehandeling

Acnebehandelingen

Een zuivere huid is binnen handbereik.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

De meest effectieve behandelmethoden tegen acne

Misschien wel een van de vervelendste huidproblemen: acne. Acne kan onzeker maken en in sommige gevallen zelfs pijn doen. Logisch dat je er vanaf wil! Een vette, onzuivere huid met acne en/of acnelittekens is goed te behandelen, mits de juiste treatments worden toegepast. Bij Grace Clinics zijn we gespecialiseerd in acnebehandeling. Hiervoor zetten we medical peels en/of laserbehandeling in. Beide zijn effectief bij milde tot heftige acne.

Welke behandeling voor jou de beste keuze is, kan de huidtherapeut je vertellen tijdens een vrijblijvende intake.

Wat kost een acnebehandeling?

Bij Grace Clinics zijn er verschillende behandelmethodes aanwezig voor het verminderen van acne. Denk hierbij aan diverse peelings en laserbehandelingen. Tijdens het consult besluiten we samen met jou welke behandeling het meest geschikt is. We geven je graag advies op maat.

Dieptereiniging zonder peeling € 80
Diepte reiniging + Peel Treatment € 95
Laserbehandeling wangen €125
Laserbehandeling hele gelaat €175
Mandelic Peeling €95
TCA Peeling v.a. € 175

De weg naar een zuivere huid begint hier. Maak nu een afspraak voor een intake.

Wat mag ik verwachten van een acnebehandeling?

Bij Grace Clinics kunnen we acne op twee manieren aanpakken. We zetten medical peels (chemische peelings) in of kunnen ervoor kiezen de huid met laser te behandelen. Bij een laserbehandeling met de geavanceerde Nd:YAG-laser worden bacteriën die acne veroorzaken gedood, waardoor acne snel wordt verminderd én nieuwe acne niet zo snel meer ontstaat. Daarnaast wordt het talg in de talgklieren verwarmd. Dit maakt het talg vloeibaar en zullen de poriën minder snel verstoppen. Bij matige acne kan een peeling heel goed werken. Medical peels werken ontstekingsremmend, verwijderen dode huidcellen en verbeteren de huidconditie aanzienlijk. Ook brengt een peeling de talgproductie in balans, wat voor minder actieve acne zorgt. Tijdens een vrijblijvende intake kan de huidtherapeut je vertellen welke behandeling voor jou de beste keuze is en hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het beste resultaat.

Welke huidtherapie behandeling past bij jou?

Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen over acnebehandeling

Hoe werkt een laserbehandeling tegen acne?

De huid wordt voor de acnebehandeling grondig gereinigd. Hierna is je huid klaar voor de laserbehandeling. Het laseren zelf voel je licht: het gevoel wordt vaak ervaren als kleine speldenprikjes. Wat je voelt zijn de laserstralen die de huidcellen verhitten. Een laserbehandeling tegen acne duurt gemiddeld 20 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Na de behandeling is de huid wat rood, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag.

Hoe werkt een peeling tegen acne?

Door middel van een medical peel op basis van een hoge concentratie zuren wordt de huid verhelderd, geëgaliseerd en zijdezacht gemaakt. Een medische peeling wordt aangebracht op een gereinigd gezicht, waarna de zuren hard aan het werk gaan de huid te vernieuwen en verbeteren. Een peeling verwijdert dode huidcellen, brengt de talgproductie in balans, vermindert grove poriën en heeft als bijkomend voordeel dat het lijntjes en rimpels kan verzachten. Een peeling tegen acne duurt gemiddeld 20 minuten. Na de behandeling kan de huid rood worden, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag. In veel gevallen gaat de huid vervellen. Dit proces duurt ongeveer een week.

Hoe snel zie ik resultaat?

Een paar dagen na een laserbehandeling of peeling is te zien dat de actieve acne minder wordt. Om het effect te versterken en onderhouden, is het nodig om meerdere laserbehandelingen te ondergaan. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de ernst van de acne. De huidtherapeut kan je hierover adviseren. Bij een peeling is het zuiverende effect na gemiddeld een week te zien. Een paar dagen na de peeling gaat de huid vervellen en kan de huid erg droog en trekkerig aanvoelen. Na het vervelproces verschijnt een gladdere en egalere huid.

Is laserbehandeling acne tegen veilig?

Absoluut. Bij Grace Clinics werken we met de DUETTO-laser, een laserapparaat van topkwaliteit die het allerbeste resultaat garandeert. Onze specialisten hebben bovendien jarenlang ervaring met laseren. Hierdoor kunnen we je een veilige acnebehandeling aanbieden

Doet een acnebehandeling pijn?

De behandeling van acne middels laser wordt door veel mensen als gevoelig ervaren. Het gevoel is te vergelijken met speldenprikjes of het gevoel alsof er een elastiekje tegen de huid aantikt. Een peeling voel je meestal wat branden op de huid, maar écht pijn zou een medical peel nooit mogen doen.

Wordt acnebehandeling vergoed?

Een acnebehandeling kan (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je zorgpolis. Check dit goed in je polisvoorwaarden. De behandeling dient altijd bij de kliniek betaald te worden. Een vergoeding is achteraf mogelijk via de zorgverzekeraar.

Do’s & don’ts voor en na een acnebehandeling

Bereid de huid voor op laserbehandeling of medical peel door vier tot zes weken vóór de acnebehandeling de zon en zonnebank te mijden. Stop een week voor de behandeling met zelfbruiner. Kom je voor een peeling? Stop dan een week voor de peeling met het gebruik van retinol en wacht hier ná de peeling wederom een week mee. De huid kan direct na de laserbehandeling of peeling rood en gezwollen zijn. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag.

Ga de eerste 24 uur na de behandeling niet naar de sauna, zonnebank en vermijd intensief sporten. Vermijd scrubs en exfolianten de eerste vijf dagen na een peeling. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 na een laserbehandeling of peeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak