Couperosebehandeling

Couperosebehandeling

Laserbehandeling tegen roodheid

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Een effectieve behandeling tegen couperose

Bij couperose zijn er veel rode en/of paarse bloedvaatjes te zien in het gezicht, meestal op de wangen, neus en kin. Een effectieve couperose behandelingen is een laserbehandeling. Door middel van een Nd YAG-laser kunnen we de rode bloedvaatjes in het gezicht op een snelle en veilige manier heel mooi verminderen of laten verdwijnen.

Wat kost een couperosebehandeling?

De vaatbehandeling bij Grace Clinics met de DUETTO-laserlaser is de meest effectieve methode om couperose in het gezicht, de hals of op het decolleté te verwijderen. Afhankelijk van de ernst zijn er 1-3 behandelingen nodig.

Kin € 80
Wangen € 150
Neus € 80
Gelaat € 200
Decolleté € 200

Een couperose behandeling iets voor jou? Maak snel een vrijblijvende afspraak voor een intake.

Wat mag ik verwachten van een couperose behandeling met laser?

Bij een laserbehandeling tegen couperose wordt de huid behandeld met lichtimpulsen die een hoge energie-intensiteit afgeven. Deze laserstralen zorgen ervoor dat de verwijde bloedvaatjes die couperose veroorzaken worden beschadigd, maar de omringende huid en gezonde vaatjes niet. Na een laserbehandeling ruimt het lichaam de beschadigde vaatjes binnen een paar weken vanzelf op. Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het meest optimale resultaat vertelt de huidtherapeut tijdens een vrijblijvende intake.

Welke huidtherapie behandeling past bij jou? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen over couperose behandelingen

Hoe werkt een couperosebehandeling?

De huid wordt voor de couperosebehandeling grondig gereinigd. Hierna is je huid klaar voor de laserbehandeling. Het laseren zelf voel je licht: het gevoel wordt vaak ervaren als kleine speldenprikjes. Wat je voelt zijn de laserstralen die de adertjes verhitten en vervolgens vernietigen. Een couperosebehandeling duurt gemiddeld 20 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Na de behandeling is de huid wat rood, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag.

Hoe snel zie ik resultaat?

Een laserbehandeling is heel effectief bij couperose. Je ziet al resultaat na de eerste behandeling, maar vaak zijn er twee tot vier behandelingen nodig om couperose helemaal te verwijderen. Tussen de behandelingen dienen telkens zes tot acht weken te zitten.

Is laserbehandeling tegen couperose veilig?

Absoluut. Bij Grace Clinics werken we met de DUETTO-laser, een laserapparaat van topkwaliteit die het allerbeste resultaat garandeert. Onze specialisten hebben bovendien jarenlang ervaring met laseren. Hierdoor kunnen we je een veilige couperosebehandeling aanbieden

Doet laserbehandeling pijn?

De behandeling van couperose middels laser wordt door veel mensen als gevoelig ervaren. Het gevoel is te vergelijken met speldenprikjes of het gevoel alsof er een elastiekje tegen de huid aantikt.

Wordt een couperosebehandeling vergoed?

De behandeling tegen couperose kan (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je zorgpolis. Check dit goed in je polisvoorwaarden. De behandeling dient altijd bij de kliniek betaald te worden. Een vergoeding is achteraf mogelijk via de zorgverzekeraar.

Do’s & don’ts voor en na een couperosebehandeling

Bereid de huid voor op laserbehandeling door vier tot zes weken vóór de couperosebehandeling de zon en zonnebank te mijden. Stop een week voor de behandeling met zelfbruiner. De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag. Ga de eerste 24 uur na de behandeling niet naar de sauna, zonnebank en vermijd intensief sporten. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 na een laserbehandeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak