Fillers Ingevallen Slapen

"Herstel het volume met een filler behandeling van de slapen"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Wat doet een filler behandeling van de slapen?

  • liftend effect rond de ogen
  • liftend effect van de wenkbrauwen
  • verzacht lijntjes rondom de ogen
  • hersteld het volumeverlies
  • hersteld de jeugdigheid in de blik
  • hersteld de contour in het gezicht

Herstel een vermoeide blik

Een hyaluronzuur filler behandeling van de slapen herstelt de natuurlijke ‘V-vorm’ van het gezicht. Net als de kin en de kaaklijn zijn de slapen een belangrijk onderdeel van het gezichtscontour. De slapen is vaak het eerste gebied wat volume verliest vanwege huidveroudering. Hierdoor wordt de botstructuur zichtbaar, wat zorgt voor een vermoeide blik. Toch wordt een filler behandeling van de slapen vaak overzien, met als gevolg een minder gedefineerd gezicht en een vermoeide blik.

Wil je weten of een filler behandeling van de slapen iets voor jouw kan betekenen? Boek een vrijblijvende intake en laat ons je adviseren over de behandeling en de verschillende hylaronzuur fillers.

Welke Hyaluronzuur fillers bieden wij aan?

Voor een filler behandeling van de slapen bieden wij twee opties: Restylane Filler & Juvederm filler. Lees hieronder de voordelen en krijg inzicht in de prijzen.

Restylane Filler is gemaakt op basis van hylaronzuur en water. Resultaten houden 12 tot 15 maanden aan, afhankelijk van het gebied en het gebruikte product. Bij een filler behandeling van de slapen is gemiddeld 1ml hyaluronzuur fillers van toepassing.

Restylane filler 0,5 ml299 euro
Restylane filler 1ml399 euro
Restylane filler 2ml700 euro
Restylane filler 3ml900 euro

Juvederm Filler bestaat uit de substanties hylaronzuur en lidocaïne. De substantie lidocaine zorgt ervoor dat de filler behandeling van de slapen zo pijnloos en comfortabel mogelijk is. Resultaten houden 9 tot 24 maanden aan, afhankelijk van het gebied en het gebruikte product. Bij een filler behandeling van de slapen is gemiddeld 1ml hyaluronzuur fillers van toepassing.

Juvederm filler 0,5 ml349 euro
Juvederm filler 1ml420 euro
Juvederm filler 2ml800 euro
Juvederm filler 3ml1150 euro
Boek hier een vrijblijvende intake

Voor- en na foto’s: Filler behandeling slapen


Wat kan ik verwachten?

1e Consult
Bij Grace Clinics luistert de arts naar uw wensen en behoeften. Tijdens het consult bekijkt de arts wat het beste bij uw gezicht past. Iedere behandeling is maatwerk. Wilt u direct een filler behandeling van de slapen? Dan is dit na het consult mogelijk. Boek hier een vrijblijvende intake.

Behandeling
De arts bespreekt de stappen van de filler behandeling van de slapen en brengt indien gewenst een verdovende creme aan. Gemiddeld duurt de behandeling 15 tot 30 minuten.

Controle afspraak
Na 2 weken vindt een controle afspraak plaats. De arts evalueert de filler behandeling van de slapen en verfijnd deze waar nodig. Om een mooi resultaat te behouden van de slapen, adviseert de arts afhankelijk van de behandelde zones een datum voor een vervolgafspraak.


Past een andere injectables behandeling beter bij jouw wensen? Bekijk ons aanbod.


Veelgestelde vragen

Hoe werkt een filler behandeling van de slapen?

Afhankelijk van de wensen en het behandelplan worden fillers op specifieke plekken in de huid of het gezicht aangebracht. Wanneer volumeherstel de wens is, worden de fillers in het vet van het gezicht aangebracht, terwijl fillers (oppervlakkiger) in de huid worden aangebracht wanneer ze als skinbooster tegen rimpels worden ingezet. Fillers worden altijd geïnjecteerd met een flinterdunne naald, waardoor een fillerbehandeling nagenoeg pijnloos is. Toch bang voor pijn? We kunnen de huid verdoven met een verdovende zalf. Het zetten van de injecties duurt – afhankelijk van het gewenste resultaat en de zone – gemiddeld 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wat is het verschil tussen fillers en botulinetoxine?

Hoewel botulinetoxine en fillers beide injectables zijn, zijn er duidelijke verschillen. Zo wordt botulinetoxine gebruikt om dynamische rimpels een halt toe te roepen. Botulinetoxine blokkeert de signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren, zodat de rimpels verzachten of zelfs helemaal verdwijnen. Fillers doen dit niet, maar vullen rimpeltjes van binnenuit op. Botulinetoxine wordt vaker ingezet bij oppervlakkige rimpels, terwijl fillers geschikter zijn voor diepere, statische rimpels.

Hoe snel werken fillers?

Het effect van een behandeling is direct zichtbaar. De huid is beter gehydrateerd, gladder en voller. Voor een optimaal anti-rimpeleffect waarbij fillers worden gebruikt om lijntjes op te vullen, zijn vaak twee tot drie behandelingen nodig voor het mooiste effect. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar dit neemt vaak binnen een dag tot enkele dagen af.

Hoe lang houdt het resultaat van fillers aan?

Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld negen tot twaalf maanden zichtbaar. Bij de ene persoon neemt het effect na ruim een half jaar af, terwijl een ander tot ver na een jaar nog plezier heeft van de behandeling. Hoe lang het effect zichtbaar is, is bovendien afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid van fillers verminderen. Fillers worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Van Juvederm is bekend dat de fillers tot wel 24 maanden blijven zitten.

Wat zijn de kosten?

Net zoals bij botulinetoxine stemmen onze artsen de hoeveelheid fillers af op wat bij jou en jouw huid past. We werken altijd volgens een behandelplan en met vaste prijzen per ml. Hoeveel ml nodig is, wordt vóór de behandeling afgestemd, zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Zijn fillers veilig?

Bij Grace Clinics werken we alleen met A-merk fillers van Juvederm en Restylane die jarenlang wetenschappelijk zijn onderzocht en getest. Onze deskundige artsen hebben bovendien jarenlang ervaring met het toedienen van injectables. Hierdoor kunnen we je een veilige behandeling aanbieden. Fillers worden afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Do’s & don’ts na een filler behandeling van de slapen

De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Die verdwijnt gewoonlijk binnen een paar dagen. Eventueel kan de huid na 24 uur licht worden gecamoufleerd. Belangrijk is om de eerste vier uur niet aan de huid te zitten. Masseer het behandelde gebied de eerste 24 uur niet en vermijd sporten, sauna en zonnen gedurende twee weken. Onderga de eerste twee weken geen gezichtsbehandeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak