Grace Liquid FaceLift Man

Gummy smile behandeling

"Onbeschaamd voluit lachen"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Een gummy smile is een lach waarbij een groot deel van het tandvlees zichtbaar wordt. Deze zogenoemde ‘tandvleeslach’ zorgt bij veel mensen voor een onzeker gevoel. Sommige mensen durven helemaal niet meer – of niet meer met een open mond – te lachen. Door botulinetoxine in de spieren die verantwoordelijk zijn voor het optrekken van de bovenlip te injecteren, kan een gummy smile flink afnemen. Met slechts twee prikjes wordt de zenuwoverdracht naar de spieren al geremd, waardoor er minder tandvlees zichtbaar is bij het lachen.

Gummy smile behandeling

Een botulinetoxine behandeling tegen een gummy smile duurt 15 minuten. De ingreep wordt doorgaans niet als pijnlijk ervaren. Na zo’n twee weken is het effect op z’n best. Dit houdt vier tot zes maanden aan. Hierna kan je de behandeling herhalen. Ga 48 uur na de behandeling niet zonnebaden, niet sporten en niet naar de sauna.

Naast een gummy smile behandeling kun je bij onze cosmetische kliniek terecht voor allerlei botox- en fillerbehandelingen, uitsluitend uitgevoerd door ons team van ervaren cosmetische specialisten. Neem eens contact met ons op en krijg advies op maat.

Onze klanten aan het woord

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak