HArmonyCa

Langdurige collageenstimulatie.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Ontdek de toepassingen van HArmonyCa

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté

Een gelifte huid met HArmonyCa

The best of both worlds: HArmonyCa is een filler die hyaluronzuur en het stofje calciumhydroxyapatiet combineert. Beide stoffen komen van nature voor in het lichaam, waardoor het goed wordt opgenomen en heel effectief zijn werk kan doen.

Hyaluronzuur zorgt voor een vochtbindende werking, waarbij lijntjes en rimpels van binnenuit worden opgevuld. Calciumhydroxyapatiet zet de huidcellen aan tot de productie van nieuwe collageenvezels. Hierdoor krijg je een fijnere huidstructuur en neemt het volume van de huid toe. Het geeft de huid een mooie glans, versteviging en een subtiele lift. Ook voelt de huid voller en goed gehydrateerd aan.

Wil je weten wat HArmonyCa voor jou kan doen? Kom langs voor een vrijblijvend consult.

Meer weten over de kosten? Bekijk de tarieven pagina.

Wat mag ik verwachten van een behandeling?

Wil je je huidtextuur langdurig verbeteren, werken aan huidverslapping en lijntjes en rimpels verminderen? Dan is HArmonyCa dé injectable voor jou. HArmonyCa heeft een tweevoudige werking dankzij de aanwezigheid van de ingrediënten hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. Hierdoor vermindert het niet alleen lijntjes en rimpels – zoals fillers dat voornamelijk doen – ook werkt de injectable langdurig huidverbeterend dankzij de aanmaak van extra collageenvezels. Dit resulteert in een fijnere huidstructuur, een mooie glans en een vollere, stevigere huid. Al direct na de behandeling heeft de huid een healthy glow en voelt de huid beter gehydrateerd aan.

Veelgestelde vragen

Wat is HArmonyCa precies?

HArmonyCa is een injectable die bestaat uit hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. Beide stoffen komen van nature voor in het lichaam. Hyaluronzuur is in staat grote hoeveelheden vocht aan te trekken, waardoor de huid beter gehydrateerd wordt. Lijntjes en rimpels worden op nature opgevuld en verzacht. Calciumhydroxyapatiet werkt bewezen effectief bij de aanmaak van collageen. Hoe meer collageenvezels, hoe steviger en jonger de huid. Ook verbetert calciumhydroxyapatiet de huidtextuur en zorgt het stofje voor herstel van volumeverlies. De injectable is natuurlijk, niet-permanent en wordt vanzelf door het lichaam afgebroken.

Hoe werkt een behandeling?

HArmonyCa wordt met een flinterdunne naald geïnjecteerd in de huid. De cosmetisch arts bepaalt de te injecteren plekken na een behandelplan te hebben opgesteld. Het injecteren kan gevoelig zijn, maar zou nooit écht pijn mogen doen. Het zetten van de injecties duurt – afhankelijk van het gewenste resultaat en de zone – gemiddeld 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wat is het verschil tussen fillers en HArmonyCa?

Hoewel HArmonyCa en fillers allebei in de categorie injectables vallen, verschillen ze op een belangrijk vlak van elkaar: de samenstelling. De fillers die we bij Grace Clinics gebruiken, bestaan uit hyaluronzuur en water. HArmonyCa daarentegen bestaat uit hyaluronzuur en het stofje calciumhydroxyapatiet. Hierdoor werkt het niet alleen vochtbindend en rimpelverzachtend, ook zorgt het voor een krachtige collageenstimulatie. Hierdoor heeft HArmonyCa een langdurig verjongend effect en verbetert het de huidtextuur.

Hoe snel werkt HArmonyCa?

Direct na een behandeling voelt de huid voller en beter gehydrateerd. Dit is te danken aan het hyaluronzuur. De aanmaak van collageen heeft echter tijd nodig. Het effect van het stofje calciumhydroxyapatiet is daardoor wat later zichtbaar. Na vier weken is het resultaat van een behandeling goed zichtbaar. Direct na de behandeling kan de huid wat rood zijn, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag.

Hoe lang houdt het resultaat van deze injectable aan?

Gemiddeld genomen geniet je een jaar van het effect van HArmonyCa. Hoe lang het effect zichtbaar is, is afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid verminderen. HArmonyCa wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Is HArmonyCa veilig?

Ja. HArmonyCa is wetenschappelijk onderzocht en getest, waardoor we een veilige behandeling kunnen garanderen. Deze injectable kent weinig tot geen bijwerkingen of complicaties. Dit komt omdat zowel hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet ingrediënten zijn die van nature in het lichaam voorkomen. De filler wordt afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak