Kraaienpootjes verminderen

"Laat lachrimpels verdwijnen"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Kraaienpootjes zijn de rimpels die aan de buitenzijden van de ogen zichtbaar zijn wanneer je lacht. Een ander woord voor kraaienpootjes is lachrimpels: ze ontstaan door te lachen en met de ogen knijpen. De eerste kraaienpootjes ontstaan vaak rond het dertigste levensjaar. Naarmate de jaren vorderen blijven de lijntjes ook zichtbaar wanneer je níet lacht. Dit komt door een verminderde huidelasticiteit. Veel mensen vinden dit storend en laten daarom iets aan hun kraaienpootjes doen. Met botulinetoxine zijn kraaienpootjes goed te behandelen.

Kraaienpootjes wegwerken met botulinetoxine

Bij een botulinetoxine behandeling tegen lachrimpels worden een paar kleine injecties gezet in het gebied rondom de ogen. Deze behandeling duurt ongeveer vijftien minuten. Het effect van een botulinetoxine behandeling bij kraaienpootjes is al na twee dagen zichtbaar, maar het beste resultaat is na ongeveer twee weken waar te nemen. Direct na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen, dit hoort erbij. Het is verstandig om 48 uur na de ingreep niet te gaan sporten, de sauna niet te bezoeken en niet onder de zonnebank te gaan.

Meer over botulinetoxine weten? Er zijn diverse botulinetoxine behandelingen mogelijk! Wil je ook het gebied onder de ogen aanpakken, zoals bijvoorbeeld wallen of traangootjes? Hiervoor adviseren wij een filler behandeling. In combinatie met een kraaienpootjes behandeling zie je er direct jaren jonger uit.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wesam is very professional, gives you a beautiful natural look. Friendly, listens well to your wishes!

Ilse

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan. Kortom een aanrader.

Maria

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak