Lipfillers

"Mooie, volle lippen"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Een van de meest toegepaste fillerbehandelingen is de behandeling met lipfillers. Lipfillers kunnen uitkomst bieden wanneer je van nature geen volle lippen hebt en deze wel graag wilt. Of wanneer je lippen door volumeverlies door de jaren heen wat dunner zijn geworden en je weer meer volume wilt. Door middel van lipfillers geven we de lippen op subtiele wijze meer volume. We streven altijd naar een natuurlijk resultaat: door goed naar de eigen vorm van de lippen te kijken en niet te veel te doseren, garanderen we een mooi, subtiel resultaat.

Behandeling met lipfillers

De lipfillers worden met een dunne naald in de lippen gezet. Het aantal injecties is afhankelijk van het gewenste resultaat en het advies van de cosmetisch arts. De behandeling duurt doorgaans 30 tot 45 minuten en is nagenoeg pijnloos. Onze cosmetische artsen hebben ruimschoots ervaring en zijn specialistisch op hun vakgebied. We streven er dan ook naar om samen met jou het gewenste, natuurlijke resultaat te behalen.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wesam is very professional, gives you a beautiful natural look. Friendly, listens well to your wishes!

Ilse

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan. Kortom een aanrader.

Maria

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak