microneedling

Microneedling

Huidverbetering met de Dermapen 4™.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Wat kan Dermapen doen?

  • Aanmaak collageen en elastine stimuleren
  • Rimpels en lijntjes verzachten
  • Grove poriën verminderen
  • De huid verstevigen
  • Pigmentvlekken verminderen
  • Acne verminderen
  • Rosacea en striae verzachten
  • Teint verhelderen

Effectieve anti-agingbehandeling met de Dermapen 4™

Microneedling met de Dermapen 4™ zorgt voor minuscule zogenoemde kanaaltjes, wat een natuurlijk herstelproces van de huid in gang zet. Door de huid met kleine naaldjes te perforeren, gaat de huid nieuwe bindweefselvezels produceren, de elastine- en collageenproductie krijgt een boost en ook wordt de huid geherstructureerd, wat voor een jongere, gladdere huid zorgt. Microneedling met de Dermapen 4™ verdunt de hoornlaag van de huid, waardoor je minder kans hebt op onzuiverheden. Ook verbetert je teint door microneedling. Bij Grace Clinics kiezen we niet voor niks voor de Dermapen 4™. Deze ‘pen’ glijdt over de huid en werkt tot 104% sneller dan andere microneedlingapparaten. Microneedling laat prachtige resultaten zien bij onder andere huidveroudering (rimpels, lijntjes, huidverslapping), pigmentatie, rosacea, acne, grove poriën en een grauwe teint.

Wat kost microneedling met de Dermapen 4™?

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedeling. De Dermapen 4 behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedelingtherapie. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. Daarnaast is de Dermapen 4 geschikt voor de volgende toepassingen; pigmentvlekken, littekens (acné), grove poriën, striae en fijne lijntjes en rimpels.

Dermapen gelaat€ 200
Dermapen decolleté€ 175
Dermapen gebied klein€ 130
Dermapen hals€ 130
Dermapen gelaat en hals€ 250
Dermapen gelaat, hals en decolleté€ 325
Dermapen gelaat t.b.v. acne€ 175

Wil je weten of deze behandling iets voor jouw kan betekenen? Boek hier een vrijblijvende intake en laat ons je adviseren over de Dermapen 4™!

Wat mag ik verwachten van een behandeling?

Microneedling is een effectieve, snelle behandeling die je in korte tijd een stralende huid geeft. Door micro-wondjes in de huid te maken, wordt een herstelproces in gang gezet dat de aanmaak van collageen en elastine aanwakkert, dode huidcellen laat verdwijnen, voor een egale teint zorgt en de huid steviger maakt. Je kan voor microneedling kiezen wanneer je algehele huidverbetering wenst of juist heel gericht wilt werken aan acne(littekens), pigmentatie of rosacea. Een bijkomend voordeel van de Dermapen 4™ is dat de huid na het needlen ontvankelijker is voor werkzame stoffen uit huidverzorgingsproducten, waardoor deze beter hun werk kunnen doen.

Welke huidtherapie behandeling past bij jou? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen over microneedling

Hoe werkt microneedling met de Dermapen 4™?

Microneedling vindt plaats op een grondig gereinigd gezicht. Je kan de behandeling ‘los’ boeken of in combinatie met bijvoorbeeld een peeling of skinbooster. Bij een microneedlingbehandeling beweegt de huidtherapeut de Dermapen 4™ over de huid. Het needlen neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag, hierna wordt de huid gekalmeerd en verzorgd.

Wat zijn de voordelen van de Dermapen 4™?

De Dermapen 4™ is dé innovatie op het gebied van microneedling. Deze relatief nieuwe behandeltechniek is 104% sneller dan andere microneedlingapparaten. Niet alleen kan je met de Dermapen 4™ sneller werken, ook is het apparaat uiterst nauwkeurig en veilig. De Dermapen 4™ is tot slot minder gevoelig dan microneedling met andere apparaten.

Hoe snel zie ik resultaat?

Het effect is heel snel na de behandeling al te zien. Wanneer de roodheid is weggetrokken – vaak binnen een dag – oogt de huid frisser en stralender. Het meest optimale resultaat is ongeveer een week na de microneedlingbehandeling te zien. De huid is egaal en stralend en oogt strakker en jonger. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van het gewenste resultaat. Onze cosmetisch artsen kunnen je hierover adviseren.

Is microneedling veilig?

Zeker weten! De Dermapen 4™ is uiterst veilig. Omdat onze deskundige artsen veel ervaring hebben met het bedienen van de Dermapen 4™ kunnen we een veilige behandeling aanbieden. Microneedling is niet mogelijk wanneer je een zeer gevoelige huid hebt, zwanger bent, last hebt van open acne of bloedverdunners slikt.

Doet de behandeling pijn?

Microneedling is een licht gevoelige behandeling. Op sommige plekken is het needlen beter te verdragen dan op andere plekken, zoals het voorhoofd. Omdat het bot hier dichter onder de huid ligt, kan microneedling hier gevoeliger zijn.

Do’s & don’ts voor en na microneedling

Bereid de huid voor op microneedling door vier tot zes weken vóór de peeling de zon en zonnebank te mijden. Stop een week voor de peeling met zelfbruiner. Ga de eerste 24 uur na microneedling niet naar de sauna, zonnebank en vermijd intensief sporten. Gebruik na de behandeling altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wesam is very professional, gives you a beautiful natural look. Friendly, listens well to your wishes!

Ilse

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak