Grace Liquid FaceLift Man

Overmatig zweten

"Droge, frisse oksels!"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Is dagelijks deodorant gebruiken niet voldoende om je droog te dag te laten doorkomen? Dan is de kans aanwezig dat je last hebt van overmatig transpireren (hyperhidrosis). De oorzaak van overmatig zweten is vaak genetisch bepaald. Mensen die bovengemiddeld veel zweten hebben te maken met veel drempels: zo is sociale contacten onderhouden lastiger en is er vrijwel altijd sprake van schaamte. botulinetoxine helpt bij overmatig zweten.

Behandeling overmatig zweten

Bij een botulinetoxine behandeling tegen zweten worden de zweetkliertjes die verantwoordelijk zijn voor de productie van zweet geblokkeerd. Door deze blokkade kunnen de zweetklieren tijdelijk geen zweet produceren. Het gevolg? Droge, frisse oksels!

Kom met geschoren oksels naar de behandeling. Zo kan de cosmetisch arts het te behandelen gebied goed zien en aftekenen. Per oksel worden er tussen de 12 en 18 injecties gezet. Dit doet geen pijn, je voelt hooguit kleine speldenprikjes. Een botulinetoxine behandeling tegen zweten duurt ongeveer 15 tot 20 minuten. Het effect is merkbaar na 48 uur. Na drie tot zes maanden neemt dit effect af. Hierna kun je de behandeling herhalen. Na een botulinetoxine behandeling is het aan te raden om 48 uur niet te sporten, niet naar de sauna te gaan en niet onder de zonnebank te gaan.

Onze klanten aan het woord

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak