profhilo

Profhilo ®

Boost je huid met 100% hyaluronzuur.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Ontdek de toepassingen

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté

Een gladdere, stevige huid met Profhilo

Een van de beste preventieve oplossingen tegen vroegtijdige huidveroudering? Meet Profhilo®, dé innovatie op het gebied van huidverbetering en -verjonging. Profhilo is een injectable die voor 100% uit hyaluronzuur bestaat, zonder toevoegingen. Hierdoor ben je verzekerd van de meest natuurlijke behandelingen tegen rimpels en huidverslapping.

Profhilo geeft bewezen resultaat en wordt in kuurvorm aangebracht, beginnend bij twee tot drie behandelingen. Tussen de behandelingen zitten telkens vier weken.

Wat kost Profhilo ®?

Behandeling voor gezicht, hals, decolleté en handen:

1 behandeling 2ml 330 euro
2 behandelingen 4ml630 euro
3 behandelingen 6ml850 euro

Voor armen, benen en buik:

Per 2 behandelingen 6ml850 euro

Wat mag ik verwachten van een behandeling?

Van Profhilo® is bewezen dat het de aanmaak van collageen en elastine in de huid stimuleert. Deze stofjes zijn essentieel om de huid glad en stevig te houden. Precies dat is wat het doet: intensieve hydratatie van de, waardoor de huidtextuur verbetert, je een stralende teint krijgt en de huid voller en steviger aanvoelt. Profhilo verzacht rimpels, geeft de huid een gezonde glans en verbetert de algehele conditie van de huid. Omdat het zich goed verspreidt in de huid, zijn slechts enkele injecties nodig. Dit maakt van het een van de snelste injectablebehandelingen.

Past een andere injectables behandeling beter bij jouw wensen? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen

Wat is Profhilo precies?

Profhilo is een injectable die uit een hoge concentratie puur hyaluronzuur bestaat, zonder toevoegingen. Het werkt bewezen tegen tekenen van huidveroudering (rimpels, lijntjes, huidverslapping) door de aanmaak van collageen en elastine in verschillende huidlagen. Zowel de oppervlakkige als diepere huidlagen worden beter gehydrateerd, wat resulteert in een gladdere, vollere en frissere huid. De huid krijgt een stralende glans, de textuur verbetert en rimpels worden verzacht. Profhilo is 100% natuurlijk, niet-permanent en wordt vanzelf door het lichaam afgebroken.

Hoe werkt een behandeling?

Profhilo wordt met een flinterdunne naald geïnjecteerd in de huid. Omdat het zich goed kan verspreiden, zijn slechts een aantal injecties nodig. Het is een snelle behandeling die bij veel mensen weinig tot geen pijn doet. Na de behandeling kan je direct je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wat is het verschil tussen fillers en Profhilo?

Profhilo bestaat voor 100% uit hyaluronzuur, zonder toevoegingen. De concentratie hyaluronzuur is vele malen hoger dan bij fillers. Daarnaast is het geen vulmiddel en voegt het geen volume aan de huid toe, wat fillers wel doen. Profhilo staat er daarnaast om bekend de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren, wat resulteert in een gladdere, frissere en jonger uitziende huid.

Hoe snel werkt. het?

Omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft, is het effect van een behandeling met Profhilo niet direct zichtbaar. Profhilo wordt met tussenpozen toegediend, waarbij (de eerste keer) de twee tot drie behandelingen om de vier weken plaatsvinden. Hierna kun je de behandeling eens per half jaar ondergaan, ter onderhoud. Vaak zie je al wel snel dat de huid beter gehydrateerd is, maar de échte resultaten (gladdere huid, stralende teint, verbeterde textuur) zijn vaak na zes tot acht weken zichtbaar. Direct na de behandeling kan de huid wat rood zijn, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Gemiddeld genomen geniet je zes maanden van het effect van Profhilo. We adviseren om vervolgens ieder half jaar een opfrisbehandeling te ondergaan. Zo verleng je het effect. Hoe lang het effect van zichtbaar is, is overigens afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid verminderen. Profhilo wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Is Profhilo veilig?

Ja. Profhilo is wetenschappelijk onderzocht en getest, waardoor we een veilige behandeling kunnen garanderen. Deze injectable kent weinig tot geen bijwerken of complicaties. Dit komt omdat er zeer pure, natuurlijke hyaluronzuur wordt gebruik, zonder chemische toevoegingen.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak