skinboosters

Skinboosters

Oppervlakkige injectable tegen fijne lijntjes.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Ontdek de toepassingen

  • Gezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Handen

Minder fijne lijntjes door skinboosters

Erger je je aan fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels in het gezicht, decolleté of de hals? Een skinbooster kan de uitkomst zijn! Deze dunne filler is ideaal voor het behandelen van oppervlakkige lijntjes en het verstrakken van de gezichtscontouren. Skinboosters hydrateren de huid van binnenuit en zorgen zo voor een verbeterde elasticiteit van de huid. De huid krijgt een mooie glans en een fijnere structuur. Precies die boost die je huid zo nu en dan nodig heeft!

Wat kosten skinboosters

Gezicht, hals, decolleté, handen Skinbooster lite 1ml 330 euro
Skinbooster medium 2ml 630 euro
Skinbooster intense. Meer dan 2ml per behandeling 300 euro per 1ml

Wil jij je huid ook een boost geven? Maak hier een vrijblijvende afspraak en ontdek wat skinboosters voor jou kunnen doen.

Wat mag ik verwachten van een behandeling met een skinbooster

Een skinbooster is een injectable op basis van het dunst mogelijk hyaluronzuur. Hierdoor kunnen fijne lijntjes heel mooi worden opgevuld en wordt de huid beter gehydrateerd. Een skinbooster zorgt voor instant huidverbetering, waarbij de huid een gezonde glans krijgt en een fijnere textuur. Omdat een skinbooster dunner van textuur is, is deze injectable minder geschikt om volumeverlies aan te pakken. Hiervoor zijn fillers geschikter. Skinboosters werken oppervlakkiger en zijn daardoor heel toegankelijke injectables.

Past een andere injectables behandeling beter bij jouw wensen? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen

Wat is een skinbooster precies?

Net als fillers bestaat een skinbooster uit hyaluronzuur. Echter wordt voor skinboosters een zeer dunne variant hyaluronzuur gebruikt. Dit hyaluronzuur is zeer geschikt om fijne lijntjes op te vullen en de algehele huidstructuur te verbeteren. De huid wordt beter gehydrateerd, waardoor de huid direct voller aanvoelt. Een skinbooster is natuurlijk, niet-permanent en wordt vanzelf door het lichaam afgebroken.

Hoe werkt een behandeling?

Net als bij alle andere injectablebehandelingen wordt een skinbooster in de huid geïnjecteerd met een dunne naald. Bij een behandeling met een skinbooster gebeurt dit vrij oppervlakkig. Hierdoor is een behandeling met een skinbooster iets gevoelig, maar niet écht pijnlijk. Het zetten van de injecties duurt – afhankelijk van het gewenste resultaat en de zone – gemiddeld 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wat is het verschil tussen fillers en skinboosters?

Zowel fillers als skinboosters zijn gemaakt van hyaluronzuur. Echter zijn skinboosters dunner van textuur. Bij volumeherstel en diepere rimpels wordt meestal voor fillers gekozen – waarbij fillers in het vet van het gezicht worden aangebracht. Heb je last van oppervlakkige rimpels en fijne lijntjes? Dan volstaat een skinbooster. De injectable wordt dan ook oppervlakkiger aangebracht. Beide injectables hydrateren de huid, zorgen voor een mooie glans en algehele huidverbetering.

Hoe snel werken skinboosters?

Het effect van een behandeling met een skinbooster is direct zichtbaar. De huid is beter gehydrateerd, gladder en voller. Oppervlakkige lijntjes zijn minder zichtbaar of zelfs helemaal verdwenen. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar dit neemt vaak binnen een dag tot enkele dagen af.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Het resultaat van een behandeling met skinboosters is gemiddeld negen tot twaalf maanden zichtbaar. Bij de ene persoon neemt het effect na ruim een half jaar af, terwijl een ander tot ver na een jaar nog plezier heeft van skinboosters. Hoe lang het effect van een skinbooster zichtbaar is, is bovendien afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid verminderen. Een skinbooster wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken.

Wat zijn de kosten van skinboosters?

Net zoals bij botox stemmen onze artsen de hoeveelheid skinbooster af op wat bij jou en jouw huid past. We werken altijd volgens een behandelplan en met vaste prijzen per ml. Hoeveel ml nodig is, wordt vóór de behandeling afgestemd, zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Zijn skinboosters veilig?

Bij Grace Clinics werken we alleen met A-merk skinboosters van Restylane die jarenlang wetenschappelijk zijn onderzocht en getest. Onze deskundige artsen hebben bovendien jarenlang ervaring met het toedienen van injectables. Hierdoor kunnen we je een veilige fillerbehandeling aanbieden. Skinboosters worden afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Do’s & don’ts na een skinboosterbehandeling

De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Die verdwijnt gewoonlijk binnen een paar dagen. Eventueel kan de huid na 24 uur licht worden gecamoufleerd. Belangrijk is om de eerste vier uur niet aan de huid te zitten. Masseer het behandelde gebied de eerste 24 uur niet en vermijd sporten, sauna en zonnen gedurende twee weken. Onderga de eerste twee weken geen gezichtsbehandeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan. Kortom een aanrader.

Maria

Wesam is very professional, gives you a beautiful natural look. Friendly, listens well to your wishes!

Ilse

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak