Grace Liquid FaceLift Man

Voorhoofdrimpels verminderen

"Ga voor een jonge, frisse uitstraling"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

De horizontale lijnen die over het voorhoofd lopen, noemen we voorhoofdrimpels. Deze rimpels kunnen ontstaan door het veelvuldig optrekken van de wenkbrauwen (verbaasd kijken, boos kijken). Voorhoofdsrimpels kunnen voor een oudere of vermoeide uitstraling zorgen. Naarmate je ouder wordt, zijn voorhoofdrimpels ook in ontspannen toestand zichtbaar. Dit is te danken aan de afname van elastine in de huid, waardoor de huid minder soepel wordt. Een behandeling met botulinetoxine kan tijdelijk een einde maken aan voorhoofdrimpels. Het resultaat is een glad voorhoofd en een jonge, frisse uitstraling. Wist je dat botulinetoxine ook preventief kan worden ingezet om voorhoofdrimpels te voorkomen?

Botulinetoxine behandeling voorhoofdrimpels

De behandeling van voorhoofdrimpels duurt ongeveer een kwartier. Hierna kan je direct naar huis en je werkzaamheden hervatten. Het is normaal dat de huid na de ingreep wat rood en gezwollen is, dit trekt snel weg. Na een botulinetoxine behandeling is het verstandig zeker 48 uur niet te sporten, niet naar de sauna te gaan en niet te zonnebaden. Na 48 uur is het effect van de botulinetoxine behandeling goed zichtbaar, maar het beste resultaat zie je vanaf ongeveer twee weken.

Met botulinetoxine kun je nog veel meer probleemgebieden aanpakken. Zo kun je ook fronsrimpels wegwerken met botulinetoxine en een gummy smile aanpakken.

Onze klanten aan het woord

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak