Klachtenprocedure

Samen komen we eruit.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Natuurlijk doen we er bij Grace Clinics alles aan om je optimaal van dienst te zijn. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over de behandeling. In het geval van een klacht kun je het volgende doen.

‍Contact opnemen met Grace Clinics

Wanneer je niet tevreden bent over een behandeling bij Grace Clinics raden we je aan dit te bespreken met de behandelend arts of therapeut. Samen zullen we er alles aan doen om de onvrede weg te nemen. Gelukkig weten we uit ervaring dat een groot deel van de klachten kan worden opgelost door er samen over te praten. Lukt het niet om met de behandeld arts of therapeut een oplossing te vinden of wil je je klacht niet met hem/haar bespreken? Stuur dan een mail naar de kliniek. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een oplossing te vinden.

Contact opnemen met de klachtenfunctionaris

Komen we er samen onverhoopt niet uit? Dan heb je de mogelijkheid een klacht in te sturen naar een zogenoemde klachtenfunctionaris. Deze onafhankelijke, professionele bemiddelaar kan samen met jou én ons aan een oplossing werken. Na het indienen van de klacht streeft de klachtenfunctionaris ernaar de klacht binnen zes weken op te lossen. Om in contact te komen met de klachtenfunctionaris kun je
kijken op www.dokh.nl. Hier staat een online klachtenformulier en een adres, wanneer je de voorkeur geeft aan een brief sturen. Een klacht insturen via de klachtenfunctionaris is gratis.

Contact opnemen met de geschillencommissie

Kom je er met de arts én de klachtenfunctionaris niet uit? Dan kan je je wenden tot een geschillencommissie. Deze onafhankelijke organisatie doet een uitspraak over de gegrondheid van een klacht. In bepaalde gevallen kan de geschillencommissie een schadevergoeding toekennen. Na het indienen van een geschil heeft de geschillencommissie zes maanden de tijd om tot een uitspraak te komen. Je moet wel bereid zijn inzage te geven in je medisch dossier.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak