Marionetlijnen verhelpen met fillers

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Marionetlijnen? Je vraagt je vast af wat we hiermee bedoelen. Vragen mensen regelmatig of je verdrietig of bedroefd bent, terwijl er niks aan de hand is? Frustrerend! De lijnen in je gezicht kunnen ervoor zorgen dat je – vooral rondom je mond – een verdrietige of bedroefde uitstraling krijgt. Deze lijnen worden ook wel marionetlijnen genoemd. Een permanente trieste uitstraling hebben kan behoorlijk vervelend zijn, maar gelukkig is er met fillers iets aan te doen. Benieuwd naar hoe een fillerbehandeling jou kan helpen in het verhelpen van een bedroefde look? We leggen het je uit in dit artikel.  

Marionetlijnen en hangende mondhoeken opvullen

Lijnen, vouwen en rimpels rondom je mond kunnen je een uitstraling geven alsof je constant verdrietig of boos bent – zelfs wanneer je zelf denkt dat je neutraal kijkt. Marionetlijnen zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken naar beneden lopen, richting de zijkant van de kin. Deze zogenoemde marionetlijnen of hangende mondhoeken zijn een vervelend probleem dat niet is op te lossen met een laagje make-up, zoals je ook donkere kringen kan verdoezelen. Sterker nog: make-up rondom je mond kan het probleem verergeren. Dé oplossing om de lijnen rondom je mond te verhelpen, is ze laten opvullen. Dit kan met fillers, die de lijnen en vouwen al na de eerste behandeling als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. 

Bij Grace Clinics helpen we wekelijks tientallen klanten zo van hun bedroefde uitstraling af. Wist je trouwens dat veel mensen er ook voor kiezen om hun lippen subtiel te laten opvullen wanneer ze hun marionetlijnen laten aanpakken? Deze combinatie zorgt voor een nog voller effect van het gebied rondom de mond en de lippen. Het resultaat is een gezonde, gladde onderste helft van je gezicht. Je kunt al vanaf €400 je lippen en mondhoek laten behandelen. Bekijk hier al onze tarieven.

Veranderen fillers mijn hele uitstraling?

Veel mensen uiten bij ons hun zorgen over het effect van fillers. Ze zijn bang dat het hun uitstraling onnatuurlijk of zelfs onherkenbaar veranderd. Niets is minder waar: fillers hebben een uiterst subtiele uitwerking op de uitstraling. Wanneer fillers goed worden toegepast, geven ze je look een opfrisser zonder dat iedereen ziet dat je ‘iets’ hebt laten doen. De marionetlijnen en je bedroefde uitstraling verdwijnen na een fillerbehandeling, maar veranderen niet de manier waarop je kijkt. Ook is het nog steeds mogelijk om je lippen te tuiten en te lachen – een andere zorg die veel mensen hebben. Wil je hier meer over weten? Bij Grace Clinics zijn we gespecialiseerd in fillerbehandelingen en kunnen we je alles vertellen over fillers en het effect ervan. 

Wat zit er in de fillers die jullie gebruiken?

Voor al onze fillerbehandelingen gebruiken we hyaluronzuurfillers van A-merken Juvederm en Restylane. Deze veilige fillers op basis van huideigen hyaluron zijn gemaakt om de huid te voorzien van volume en stevigheid. Het hyaluronzuur trekt vocht aan en zorgt zo voor een ‘plumping’ effect. Omdat hyaluronzuur van nature voorkomt in het lichaam, worden fillers heel goed opgenomen door het lichaam en de huid. De fillers van Juvederm en Restylane die wij gebruiken, geven de huid een stevige, volle en jeugdige look. Ze zijn volkomen veilig en goedgekeurd. 

Zo gaan wij te werk

Bij het injecteren van fillers kijken we altijd goed naar jouw gezicht. Welke vormen en contouren zien we en wat past daarbij? Geen enkele fillerbehandeling is hetzelfde; wij bieden alleen maatwerk. Om het beste resultaat te garanderen, bepalen we de injectieplekken nauwkeurig. Deze worden afgetekend, waarna het injecteren kan beginnen. De fillers worden in de marionetlijnen gebracht. Hoewel een fillerbehandeling een laagdrempelige ingreep is, kunnen de prikjes wat gevoelig zijn. Ook kan de huid na afloop rood en gezwollen zijn. Dit is normaal; de roodheid trekt vaak binnen een dag weg. Direct na de ingreep kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Een fillerbehandeling van de marionetlijnen duurt gemiddeld 30 minuten. Het effect houdt 6 tot 18 maanden, dit varieert per persoon en is afhankelijk van je lifestyle.

Wil je meer weten over fillers tegen hangende mondhoeken en een verdrietige uitstraling? Of heb je meer last van een vermoeid gezicht of huidverslapping? Wij helpen je graag om de juiste behandeling te vinden. Boek een gratis adviesgesprek bij een van onze cosmetische artsen. 

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak