Drs. Rosa Vogel

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Drs. Rosa Vogel (1984) is geboren en deels getogen in Haarlem. Ze heeft haar geneeskunde opleiding in Leiden gevolgd en is in 2011 afgestuurd als basisarts. Vervolgens heeft ze 1 jaar als arts gewerkt binnen de chirurgie in Den Haag en is met deze achtergrond aan haar specialisatie als huisarts (VU, Amsterdam) begonnen, welke ze in 2016 heeft afgerond. Na haar afstuderen heeft ze, met veel plezier, haar eigen huisartsenpraktijk op Aruba gehad voor bijna 6 jaar. 

Vanwege haar voorliefde voor een holistische benadering voor patiënten als huisarts en haar passie voor de cosmetiek heeft ze deels de overstap naar de cosmetische geneeskunde gemaakt. Hier kan ze beide perfect combineren. Rosa heeft veel oog voor detail en staat voor een duidelijk en persoonlijk advies.

“Als arts vind ik het heel erg belangrijk om mensen zich goed te laten voelen, niet alleen van binnen maar ook van buiten. Het is heel fijn om daar een bijdrage aan te kunnen leveren met subtiele veranderingen en het behoud van hun eigen natuurlijke uitstraling.”

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan. Kortom een aanrader.

Maria

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Wesam is very professional, gives you a beautiful natural look. Friendly, listens well to your wishes!

Ilse

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak