Drs. Wesam Ibrahim

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Cosmetisch arts drs. Wesam Ibrahim heeft haar geneeskundestudie in Jeruzalem afgerond. Wesam heeft veel jaren ervaring in het ziekenhuis opgedaan en was in opleiding tot kinderarts. Daarnaast heeft ze een paar jaar als jeugdarts gewerkt en volgde nog een opleiding tot huisarts. Uiteindelijk heeft ze besloten om haar hart te volgen en over te stappen naar cosmetische geneeskunde.

Na jaren werkzaam te zijn in bekende klinieken zoals bijvoorbeeld Doctors at Soap en Bergman Clinics, besloot Wesam haar droom te volgen. In 2018 opende ze The Doctors Cosmetic Clinic in Den Haag en Amsterdam Zuid. In 2022 kwam er een vervolg aan haar droom door een grote nieuwe kliniek te openen aan de Dreef 34 in Haarlem. Om haar ambities verder vorm te geven, gaan de twee klinieken van The Doctors Cosmetic Clinic verder onder de naam Grace Clinics.

Als arts merkte ik dat niet alleen gezond ouder worden belangrijk is, maar ook dat aandacht voor uiterlijk net zo belangrijk is om mensen gelukkig te maken.”

Drs. Wesam Ibrahim

Wesam haar doel is om de schoonheid van klanten naar boven te halen en ze energiek te laten voelen. Wesam staat er om bekend dat ze de tijd neemt voor haar klanten, en een uitgebreide gezicht analyse doet door middel van een holistische benadering. Wesam staat bekend om haar subtiele manier van behandelen met injectables.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak