Veelgestelde vragen

Vind antwoord op al je vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering
Doet een behandeling met injectables pijn?

Wij injecteren alleen met de dunst mogelijke naalden. Hierdoor kan je de injecties wel voelen, maar zou de behandeling nooit écht pijn mogen doen. Een behandeling met lipfillers doet vaak wat meer pijn, omdat de lippen goed doorbloed zijn en daardoor gevoeliger. We kunnen de te behandelen zones verzorgen met een speciale verdovingscrème, zodat de behandeling dragelijker is.

Wat is het verschil tussen fillers en Botulinetoxine?

Hoewel botox en fillers beide injectables zijn, zijn er duidelijke verschillen. Zo wordt botox gebruikt om dynamische rimpels een halt toe te roepen. Botulinetoxine blokkeert de signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren, zodat de rimpels verzachten of zelfs helemaal verdwijnen. Fillers zijn een gel bestaande uit water en hyaluronzuur die volume herstellen.

Hoe snel werken injectables?

Het effect van een volumeherstellende behandeling met fillers is direct zichtbaar. De huid is beter gehydrateerd, gladder en voller. Dit effect neemt met de weken toe. Voor een optimaal anti-rimpeleffect waarbij fillers worden gebruikt om lijntjes op te vullen, zijn vaak twee tot drie behandelingen nodig voor het mooiste effect. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar dit neemt vaak binnen een dag tot enkele dagen af. Het effect van botulinetoxine wordt een aantal dagen na de behandeling zichtbaar. Na twee weken is het resultaat van botox optimaal.

Hoe lang houdt het effect van botox en fillers?

De gemiddelde resultaten van botulinetoxine zijn drie tot vier maanden. Fillers houden gemiddeld negen tot twaalf maanden. Van het merk Juvederm is bekend dat de fillers tot wel 24 maanden blijven zitten. Hoe lang het effect van fillers zichtbaar is, is overigens afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid van fillers verminderen.

Wat zijn de kosten van botox en fillers?

Bij iedere behandeling passen we de hoeveelheid product af op wat bij jou en jouw huid past. We werken altijd volgens een behandelplan. Hoeveel behandelingen je nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken, wordt vóór de behandeling afgestemd, zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Zijn injectables veilig?

Bij Grace Clinics werken we alleen met A-merk fillers van Juvederm en Restylane en botulinetoxine van het originele merk Botox ©. Deze merken zijn jarenlang wetenschappelijk onderzocht en getest. Onze deskundige artsen hebben bovendien jarenlang ervaring met het toedienen van injectables. Hierdoor kunnen we je een veilige fillerbehandeling aanbieden.

Mag ik een injectablebehandeling ondergaan als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Nee, je mag geen injectables nemen als je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Ik wil absoluut geen onnatuurlijk resultaat. Hoe gaan jullie hiermee om?

Grace Clinics staat voor subtiele, natuurlijke resultaten met behoud van de eigen mimiek. We houden rekening met jouw unieke gelaatstrekken, je leeftijd en natuurlijk jouw wensen. Aan de hand hiervan stellen we een behandelplan op. Omdat we met geringe hoeveelheid Botulinetoxine en fillers werken, ben je gegarandeerd van een natuurlijk resultaat.

Vanaf welke leeftijd mag ik een behandeling ondergaan?

We behandelen alleen personen boven de achttien jaar oud. Per leeftijdscategorie krijg je van ons een passend advies op maat, zodat we de behandeling perfect op jou en je leeftijd kunnen afstemmen. Twijfel je of je te jong of juist te oud bent voor een injectablebehandeling? Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Waarom zit er zoveel prijsverschil in injectables bij verschillende klinieken?

Het prijsverschil tussen verschillende klinieken zit ‘m vaak in een combinatie van deskundigheid en ervaring van de arts, de beleving van de kliniek en productkeuze. Bij Grace Clinics werken alleen cosmetisch artsen die jarenlange ervaring hebben met het toedienen van injectables. Bovendien werken we met producten van absolute A-kwaliteit.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak