chemische peeling

Medical peels

Krachtige peeling voor huidverbetering en -vernieuwing.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Wat kan een chemische peeling doen?

  • Rimpels en lijntjes verzachten
  • Grove poriën verminderen
  • Pigmentvlekken verminderen
  • Onzuiverheden aanpakken
  • Grove huidstructuur verminderen
  • Teint verhelderen
  • De huid beter hydrateren
  • Aanmaak nieuwe huidcellen
  • Stimuleren

Chemical peeling voor de meest frisse, stralende huid ooit

Een doffe, vermoeide huid kan je er ouder laten uitzien dan je bent. De boosdoener? Dode huidcellen. Een chemische peeling (of medical peel) geeft de huid een krachtige boost waarbij de huid tot vernieuwing wordt aangezet. Door een hoge concentratie zuren verwijdert een peeling dode huidcellen effectief. Deze maken plaats voor gezonde nieuwe cellen en een frissere, egale huid. Daarnaast geeft een medical peel de collageen- en elastineproductie boost, wordt de huid beter gehydrateerd en vermindert een peeling grove poriën, onzuiverheden en pigmentvlekken. Na een peeling oogt de huid stralender, egaler, frisser en jonger.

Wat kost een peeling?

Acne peeling / SkinCeuticals Micropeel 30 € 130
Huidveroudering, huidstructuur, zonneschade peeling / SkinCeuticals Micropeel 30 € 130
Pigment Balacing Peel SkinCeuticals € 139

Lijkt een medical peel jou iets? Boek hier een vrijblijvende intake of een afspraak.

Wat mag ik verwachten van een chemische peeling?

Een peeling is dé huidverbeterende behandeling voor wanneer je je huid een boost wilt geven. Onze medical peels op basis van zuren worden ingezet om grove poriën en onzuiverheden te verminderen, fijne lijntjes en rimpels te verzachten en de huid een frisse, egale teint te geven. Bij Grace Clinics werken we met verschillende peelings op basis van krachtige (fruit)zuren. Deze chemische peelings weken dode huidcellen los, vernieuwen de huid en hebben zo een krachtig anti-aging effect. Welke peeling geschikt is voor jou is afhankelijk van het gewenste resultaat. Onze huidtherapeuten kunnen je tijdens een vrijblijvende intake vertellen welke medical peel voor jou de beste keuze is.

Welke huidtherapie behandeling past bij jou? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen over chemische peeling

Hoe werkt een chemische peeling?

De peelingvloeistof brengen we in meerdere laagjes aan op een grondig gereinigd gezicht, totdat de gewenste diepte is bereikt. Vaak voel je de peeling wat branden of prikken op de huid, dit is normaal. Een medical peel duurt gemiddeld 20-30 minuten, afhankelijk van het type peeling en het gewenste resultaat. Na de behandeling is de huid wat rood, maar dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag.

Hoe snel zie ik resultaat?

Een chemische peeling heeft tijd nodig om een huidverbeterend effect te laten zien. De peelings van SkinCeuticals zijn mild, dus van downtime is nauwelijks spraken. Na een paar dagen lichte roodheid van de huid, zie direct het frisse, egale resultaa. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen voor een optimaal resultaat.

Zijn peelings veilig?

Ja zeker. Bij Grace Clinics werken we met concentraties zuren die de huid goed kunnen verdragen. Onze specialisten hebben bovendien jarenlang ervaring met medical peels. Hierdoor kunnen we je een veilige behandeling aanbieden

Doet een chemische peeling pijn?

Een chemische peeling is vaak niet helemaal pijnloos. Je voelt de zuren vaak wat branden op de huid. Toch zou een peeling nooit écht pijn mogen doen.

Wordt een chemische peeling vergoed?

Een peeling kan (gedeeltelijk) vergoed worden door de zorgverzekeraar. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je zorgpolis. Check dit goed in je polisvoorwaarden. De behandeling dient altijd bij de kliniek betaald te worden. Een vergoeding is achteraf mogelijk via de zorgverzekeraar.

Do’s & don’ts voor en na een peeling

Bereid de huid voor op een chemische peeling door vier weken vóór de peeling de zon en zonnebank te mijden. Stop een week voor de peeling met zelfbruiner en retinol producten. De huid kan direct na de medical peel rood zijn. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag. Ga de eerste 24 uur na de peeling niet naar de sauna, zonnebank en vermijd intensief sporten.
Vermijd scrubs, exfolianten en retinol de eerste vijf dagen na een peeling. Gebruik na de behandeling altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30.

Onze klanten aan het woord

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak