Fillers

De natuurlijke oplossing voor een gladde, frisse huid.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Ontdek de toepassingen

  • Traangootbehandeling (wallen en kringen)
  • Lippen opvullen
  • Marionetlijnen
  • Neus-lippenplooi
  • Wenkbrauwlift
  • Kaaklijn
  • Neuscorrectie
  • Halslift
  • Jukbeenderen
  • Algehele huidverbetering

Fillers voor een gladde, goed gehydrateerde huid

Een filler op basis van hyaluronzuur doet wat de naam aangeeft: het ‘vult’ de huid. Door de huid of het vet in het gezicht met fillers te injecteren, worden rimpels en lijntjes van binnenuit opgevuld, wordt de huid gehydrateerd en wordt volumeverlies hersteld. Hierdoor oogt de huid gelijk stralender, voller en jeugdiger. Omdat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, is een fillerbehandeling een natuurlijke en volkomen veilige injectablebehandeling.

Wat kost een fillerbehandeling?

Restylane 0,5 ml 249 euro
Restylane 1ml 399 euro
Restylane 2ml 700 euro
Restylane 3ml 900 euro
Juvederm 0,5 ml 299 euro
Juvederm 1ml **aanbieding**380 euro
Juvederm 2ml 800 euro
Juvederm 3ml 1150 euro
HArmonyCa 1,25ml 550 euro
HArmonyCa 2,5ml 1000 euro
Wallen light (traangootbehandeling) 399 euro
Wallen medium (traangoot & wangen) v.a. 700 euro
Wallen intens (traangoot, wangen & slapen) v.a. 900 euro
Lip volume Restylane 0,5ml 250 euro
Lip volume Restylane 1ml 380 euro
Lip volume Juvederm 1ml 400 euro
Rokerslijntjes / verticale liplijnen bovenlip 400 euro
Lippen + Mondhoeklift v.a. 400 euro

Liquid Face Lift/ MD codes face lift
Midface volume herstellen v.a. 700 euro
MD codes Liquid Face lift Mini v.a. 1200 euro
MD codes Liquid Facelift Medium v.a.1600 euro
MD codes Liquid face lift intense
*Verdeelt over meerdere behandelingen
v.a. 2400 euro

Benieuwd wat fillers voor jouw huid kunnen doen? Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Wat mag ik verwachten van een behandeling?

Tegen volumeverlies, bij (diepe) rimpels of bij een vermoeide uitstraling: de toepassingen van fillers zijn heel divers. Fillers worden ingezet om de huid op natuurlijke wijze – immers: hyaluronzuur is een lichaamseigen stofje – op te vullen. De manier van toepassen bepaalt het effect. Zo kunnen fillers voor volumeherstel zorgen door ze op plaatselijke plekken in het gezicht te injecteren. Ook dienen fillers als skinbooster tegen lijntjes en rimpels wanneer ze in de huid worden geïnjecteerd. Bij Grace Clinics luisteren we naar jouw wensen én kijken we naar wat bij jou en je gezicht past. Iedere behandeling is maatwerk.

Bang voor een onnatuurlijk resultaat? Niet bij ons. Wij geloven erin dat de mooiste, meest natuurlijke resultaten worden behaald met een geringe hoeveelheid fillers. Less is more.

Past een andere injectables behandeling beter bij jouw wensen? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een fillerbehandeling?

Afhankelijk van de wensen en het behandelplan worden fillers op specifieke plekken in de huid of het gezicht aangebracht. Wanneer volumeherstel de wens is, worden de fillers in het vet van het gezicht aangebracht, terwijl fillers (oppervlakkiger) in de huid worden aangebracht wanneer ze als skinbooster tegen rimpels worden ingezet. Fillers worden altijd geïnjecteerd met een flinterdunne naald, waardoor een fillerbehandeling nagenoeg pijnloos is. Toch bang voor pijn? We kunnen de huid verdoven met een verdovende zalf. Het zetten van de injecties duurt – afhankelijk van het gewenste resultaat en de zone – gemiddeld 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wat is het verschil tussen fillers en botulinetoxine?

Hoewel botulinetoxine en fillers beide injectables zijn, zijn er duidelijke verschillen. Zo wordt botulinetoxine gebruikt om dynamische rimpels een halt toe te roepen. Botulinetoxine blokkeert de signaaloverdracht van de zenuwen naar de spieren, zodat de rimpels verzachten of zelfs helemaal verdwijnen. Fillers doen dit niet, maar vullen rimpeltjes van binnenuit op. Botulinetoxine wordt vaker ingezet bij oppervlakkige rimpels, terwijl fillers geschikter zijn voor diepere, statische rimpels.

Hoe snel werken fillers?

Het effect van een behandeling is direct zichtbaar. De huid is beter gehydrateerd, gladder en voller. Voor een optimaal anti-rimpeleffect waarbij fillers worden gebruikt om lijntjes op te vullen, zijn vaak twee tot drie behandelingen nodig voor het mooiste effect. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar dit neemt vaak binnen een dag tot enkele dagen af.

Hoe lang houdt het resultaat van fillers aan?

Het resultaat van een fillerbehandeling is gemiddeld negen tot twaalf maanden zichtbaar. Bij de ene persoon neemt het effect na ruim een half jaar af, terwijl een ander tot ver na een jaar nog plezier heeft van de behandeling. Hoe lang het effect zichtbaar is, is bovendien afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid van fillers verminderen. Fillers worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Van Juvederm is bekend dat de fillers tot wel 24 maanden blijven zitten.

Wat zijn de kosten?

Net zoals bij botulinetoxine stemmen onze artsen de hoeveelheid fillers af op wat bij jou en jouw huid past. We werken altijd volgens een behandelplan en met vaste prijzen per ml. Hoeveel ml nodig is, wordt vóór de behandeling afgestemd, zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan.

Zijn fillers veilig?

Bij Grace Clinics werken we alleen met A-merk fillers van Juvederm en Restylane die jarenlang wetenschappelijk zijn onderzocht en getest. Onze deskundige artsen hebben bovendien jarenlang ervaring met het toedienen van injectables. Hierdoor kunnen we je een veilige behandeling aanbieden. Fillers worden afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Do’s & don’ts na een fillerbehandeling

De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Die verdwijnt gewoonlijk binnen een paar dagen. Eventueel kan de huid na 24 uur licht worden gecamoufleerd. Belangrijk is om de eerste vier uur niet aan de huid te zitten. Masseer het behandelde gebied de eerste 24 uur niet en vermijd sporten, sauna en zonnen gedurende twee weken. Onderga de eerste twee weken geen gezichtsbehandeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak