laser ontharen

Laserontharing

Permanente verwijdering van ongewenste haartjes.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Zeg voor altijd ‘goodbye’ tegen ongewenste haargroei

Laseren is dé effectieve ontharingsmethode waarmee ongewenste haren en overbeharing in het gezicht en op het lichaam veilig en permanent worden verwijderd. Permanent ontharen doen we bij Grace Clinics met de effectieve en innovatieve DUETTO-laser die gebruikmaakt van zowel de Alexandrite- als Nd-YAG-laser. Op deze manier kunnen we alle huid- en haartypes behandelen. Omdat laserontharing niet de meest ontspannen behandeling is, wordt de huid met de DUETTO-laser continu gekoeld, wat voor een aangenamere laser- ervaring zorgt. Hoeveel behandelingen je nodig hebt om permanent van ongewenste haargroei af te zijn, is afhankelijk van de kleur en dikte van de haartjes. Het gemiddelde is
zes tot acht behandelingen.

Wat kost laserontharing?

De onderstaande prijzen zijn per behandeling. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig. Bij 2 zones bieden we graag 10% korting en bij 3 of meer zones krijg je zelfs 15% korting. Zo ben je dubbel slim bezig: je kiest én voor de beste kliniek en techniek én voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Bovenlip € 75
Kin € 75
Wenkbrauwen (2) € 75
Oren € 75
Nek € 75
Bovenlip & Kin € 125
Hals € 100
Bakkebaarden € 100
Wangen € 125
Bovenlip & Kin & Wangen & Bakkebaarden € 155
Bovenlip & Kin & Wangen & Bakkebaarden & hals € 165
Gezicht geheel excl. hals € 175
Gezicht geheel incl. hals € 190
Oksels € 75
Bovenarmen € 170
Onderarmen € 170
Hele armen € 265
Vingers € 75
Handen incl. vingers € 100
Tepelhof € 75
Borsten € 125
Buik vrouwen € 175
Borst mannen € 200
Buik mannen € 200
Borst & buik mannen € 345
Schouders € 245
Rug mannen incl. schouders € 335
Bikinilijn € 135
Brazilian € 200
Bovenbenen € 195
Onderbenen € 195
Hele benen € 325
Tenen € 75
Voeten incl. tenen € 100

Ook geen zin meer om te waxen en scheren? Maak hier jouw vrijblijvende afspraak voor een intake.

Wat mag ik verwachten van laserontharing?

Laserontharing maakt gebruik van krachtige lichtimpulsen die de haarzakjes beschadigen, waardoor haargroei op den duur niet meer mogelijk is. Bij de eerste behandeling kom je naar de kliniek, zodat we de haarkleur en -dikte kunnen beoordelen. Aan de hand hiervan maken we een behandelplan op maat. Na deze behandeling kom je telkens geschoren, met stoppels van 2-3 mm. Zo kunnen de haarwortels het beste worden vernietigd. Vóór het laseren wordt de huid gereinigd, waarna het laseren kan beginnen. We stellen de DUETTO- laser af op jouw situatie, zodat we je de meest effectieve laserbehandeling kunnen bieden.

Gemiddeld duurt een laserbehandeling 20-30 minuten, afhankelijk van de te behandelen zone(s). Hoeveel behandelingen je nodig hebt voor het meest optimale resultaat vertelt de huidtherapeut tijdens een vrijblijvende intake.

Welke huidtherapie behandeling past bij jou? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen over laserontharing

Hoe werkt laserontharing?

Bij laserontharing worden de haartjes met haarwortel en al vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel. De DUETTO-laser werkt heel nauwkeurig en laat de huid rondom de haartjes onbeschadigd.
Laseren zorgt ervoor dat de haartjes langzamer gaan groeien en uiteindelijk uitvallen. De DUETTO-laser is geschikt voor alle huidtypes en -kleuren, ook de donkere huid.

Hoe snel zie ik resultaat?

Voor een glad resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Toch is het zo dat je vaak na één tot twee behandelingen al een vermindering van de haargroei ervaart. Hoeveel ontharingsbehandelingen je nodig hebt, is mede afhankelijk van je haargroei en huidtype. In veel gevallen zijn zeker zes tot acht behandelingen nodig. Tussen de behandelingen dienen telkens vier tot zes weken te zitten.

Is laserontharing veilig?

Ja, zeker. Bij Grace Clinics werken we met de DUETTO-laser, een laserapparaat van topkwaliteit die het allerbeste resultaat garandeert. Onze specialisten hebben bovendien jarenlang ervaring met laseren. Hierdoor kunnen we je een veilige ontharingsbehandeling aanbieden.

Doet laserbehandeling pijn?

Laserontharing wordt door veel mensen als gevoelig ervaren. Het gevoel is te vergelijken met het gevoel alsof er een elastiekje tegen de huid aantikt. Sommige zones zijn gevoeliger dan andere. Ook is het per persoon verschillend hoe gevoelig een laserbehandeling wordt ervaren.

Wordt laserontharing vergoed?

Laserontharing tegen overbeharing in het gezicht kan (gedeeltelijk) vergoed worden door de
zorgverzekeraar. Of en hoeveel je vergoed krijgt, is afhankelijk van je zorgpolis. Check dit goed in je polisvoorwaarden. De behandeling dient altijd bij de kliniek betaald te worden. Een vergoeding is achteraf mogelijk via de zorgverzekeraar.

Do’s & don’ts voor en na een laserbehandeling

Bereid de huid voor op laserbehandeling door vier tot zes weken vóór de behandeling de zon en zonnebank te mijden. Stop een week voor de behandeling met zelfbruiner. Het beste resultaat geeft de DUETTO-laser op stoppels van 2-3 mm. Stop daarom één tot twee dagen voor de behandeling met scheren. De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit verdwijnt gewoonlijk binnen een dag. Ga de eerste 24 uur na de behandeling niet naar de sauna, zonnebank en vermijd intensief sporten. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met minimaal SPF 30 na een laserbehandeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak