Liquid facelift

De niet-chirurgische facelift voor een jeugdige uitstraling.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Wat kan een liquid facelift doen?

  • Volume herstellen
  • Rimpels verminderen
  • Verbeterde hydratatie
  • Gezichtscontouren herstellen
  • Algehele huidverbetering

Liquid facelift met hyaluronzuurfillers

Hoewel het woord ‘facelift’ eng kan klinken, is de liquid facelift dit allerminst. Bij deze niet- chirurgische facelift behandelen we de huid met een relatief hoge dosering hyaluronzuurfillers. We focussen niet op één zone, zoals bij een behandeling met fillers vaak wel het geval is, maar behandelen het gehele gelaat met fillers. Door naar het gezicht als geheel te kijken, kunnen we volumeverlies herstellen, rimpels verminderen en de huid een frissere, gladdere uitstraling geven. Een liquid facelift herstelt de gezichtscontouren zonder onder het mest te moeten en is hét alternatief voor een chirurgische facelift.

Wat kost een liquid facelift?

Liquid Facelift Mini v.a€ 1200
Liquid Facelift Medium v.a€ 1600
Liquid Facelift Intense v.a.
* verdeelt over meerdere behandelingen
€ 2400

Wil je weten of een liquid facelift geschikt is voor jou? Maak hier een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden.

Wat mag ik verwachten?

Een liquid facelift is een totaalbehandeling tegen tekenen van huidveroudering, waaronder huidverslapping en rimpels. Door verschillende fillers (Juvederm en Restylane) en technieken te combineren, kunnen we tegelijkertijd de huid liften, rimpels verminderen, de huid volume geven en de teint verfrissen. Doordat hyaluronzuurfillers een grote hoeveelheid vocht in de huid kunnen binden, wordt de huid beter gehydrateerd. Dit zie je terug aan de mooie glans en stralende teint die je krijgt na een behandeling. Omdat we alleen volume herstellen dat door het natuurlijke verouderingsproces verloren is gegaan, krijg je een heel natuurlijk resultaat. De natuurlijke uitstraling blijft behouden, evenals de mimiek. Voor het meest natuurlijke resultaat delen we het gezicht op in zones (MD Codes™), waarbij we per gebied kijken naar de spieren, botstructuur en het onderhuidse vet. We passen de behandeling aan op jouw gezicht. Zo is iedere liquid facelift bij ons maatwerk en blijft het gezicht te allen tijde in balans. Pas na het in kaart brengen van de zones en het opstellen van een persoonlijk behandelplan wordt de facelift uitgevoerd.

Past een andere injectables behandeling beter bij jouw wensen? Bekijk ons aanbod.

Veelgestelde vragen

Wat is een liquid facelift precies?

Bij een liquid facelift wordt het gehele gelaat behandeld met hyaluronzuurfillers van de merken Juvederm en Restylane. We behandelen dus niet één probleemzone, maar nemen het hele gezicht onder handen. Door naar het gelaat als geheel te kijken – en hierbij goed de spieren, botstructuur en onderhuidse vet in kaart te brengen – kunnen volumeverlies, rimpels en dehydratatie krachtig worden aangepakt. Bij een liquid facelift wordt een relatief hoge dosering fillers gebruikt. Hoeveel fillers er worden gebruikt, verschilt per persoon en wordt vooraf in een behandelplan vastgesteld door de cosmetisch arts.

Hoe werkt de behandeling?

Elke liquid facelift wordt voorafgegaan door een behandelplan volgens de MD Codes™. Hierbij wordt het gezicht in zones opgedeeld, waarbij we per gebied kijken naar de spieren, botstructuur en het onderhuidse vet. Van de 75 MD Codes™ in het gezicht brengt de cosmetisch arts de gebieden die gelift kunnen worden in kaart, waarbij het gezicht te allen tijde in balans blijft. Deze holistische benadering is gericht op de langere termijn en geeft een heel natuurlijk resultaat. De fillers zelf worden geïnjecteerd met een zeer dunne naald. Dit kan even gevoelig zijn, maar écht pijn doet een fillerbehandeling niet. Ben je toch bang voor pijn? Dan kunnen we de huid verdoven met een verdovende zalf. Het zetten van de injecties duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten. Na de behandeling kan je je dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Wat is het verschil tussen een liquid facelift en een chirurgische facelift?

Bij een chirurgische facelift wordt je echt geopereerd. Je moet onder het mes omdat de arts een deel van de huid wegsnijdt. Bij een chirurgische facelift moet je onder narcose en heb je naderhand te maken met een litteken. Een liquid facelift met fillers vindt plaats zonder operatie. Het is een niet-chirurgische ingreep waarbij de huid en het gezicht worden geïnjecteerd met fillers. De hersteltijd is veel korter, je krijgt geen litteken en het resultaat is minder hard.

Hoe snel is het effect zichtbaar?

Het effect van een behandeling met fillers is direct zichtbaar. De huid is beter gehydrateerd, gladder en voller. Na de behandeling kan de huid wat rood en gezwollen zijn, maar dit neemt vaak binnen een dag tot enkele dagen af.

Hoe lang houdt het resultaat aan?

Omdat er bij een liquid facelift grotere hoeveelheden fillers worden gebruikt, hou je gemiddeld genomen een jaar tot twee jaar plezier van een behandeling. Hoe lang het effect van fillers zichtbaar is, is afhankelijk van je leefstijl. Roken, ongezond eten en zonnen kunnen de werkzaamheid van fillers verminderen. Fillers worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. Van Juvederm is bekend dat de fillers tot wel 24 maanden blijven zitten.

Is een liquid facelift veilig?

Bij Grace Clinics werken we alleen met A-merk fillers van Juvederm en Restylane die jarenlang wetenschappelijk zijn onderzocht en getest. Onze deskundige artsen hebben bovendien jarenlang ervaring met het toedienen van injectables. Hierdoor kunnen we je een veilige behandeling aanbieden. Fillers worden afgeraden wanneer je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Do’s & don’ts na een liquid facelift

De huid kan direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Die verdwijnt gewoonlijk binnen een paar dagen. Eventueel kan de huid na 24 uur licht worden gecamoufleerd. Belangrijk is om de eerste vier uur niet aan de huid te zitten. Masseer het behandelde gebied de eerste 24 uur niet en vermijd sporten, sauna en zonnen gedurende twee weken. Onderga de eerste twee weken geen gezichtsbehandeling.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan. Kortom een aanrader.

Maria

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak