Wenkbrauwen liften

"Kom van die vermoeide look af"

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Locaties - Amsterdam - Haarlem - Den Haag
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Bij hangende wenkbrauwen is je uitstraling vaak nors en vermoeid. Ook maken afhangende wenkbrauwen je ouder dan je daadwerkelijk bent. In sommige gevallen zijn hangende wenkbrauwen erfelijk bepaald, maar veel vaker zijn lage wenkbrauwen het gevolg van huidveroudering. Omdat de huid minder stevig en elastisch wordt gaan ook de wenkbrauwen meer hangen. Een wenkbrauwlift met botulinetoxine zorgt weer voor een open, frisse blik.

Bij een botulinetoxine behandeling tegen hangende wenkbrauwen wordt de spier die ervoor zorgt dat de wenkbrauwen naar beneden worden getrokken geïnjecteerd met slechts twee prikjes botulinetoxine. Hierdoor wordt de wenkbrauw wat gelift. Dit geeft een frisse uitstraling en een mooie open blik.

Wenkbrauwlift met botulinetoxine

Een wenkbrauwlift met botulinetoxine duurt ongeveer een kwartier. Direct na de ingreep adviseren we een paar uur op de rug te gaan liggen. Sport zeker 48 uur niet, en vermijd sauna- en zonnebankbezoek. Na ongeveer twee weken is het resultaat van de botulinetoxine behandeling op z’n best. Het effect van de ingreep houdt drie tot zes maanden aan.

Een wenkbrauwlift kan ook in combinatie met een behandeling met botulinetoxine voor fronsrimpels uitgevoerd worden. Zo pak je het hele probleemgebied in één keer aan.

Onze klanten aan het woord

111 klanten geven ons een score van 5 / 5

Wesam is very professional, gives you a beautiful natural look. Friendly, listens well to your wishes!

Ilse

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan. Kortom een aanrader.

Maria

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak