Drs. Ingrid Nibourg

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Drs. Ingrid Nibourg heeft haar studie geneeskunde afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zij heeft eerst veel ervaring opgedaan als arts binnen verschillende vakgebieden, waaronder gynaecologie, ouderengeneeskunde, huisartsgeneeskunde en zij is ook werkzaam als jeugdarts. Ingrid heeft tevens een aantal jaar in een cosmetische kliniek gewerkt voor ze de overstap maakte naar Grace Clinics.

Naast haar ambitie voor het artsen vak heeft zij ook veel affiniteit met vormgeving, creativiteit en esthetiek. De cosmetische geneeskunde brengt dit voor haar samen. Haar visie is om natuurlijke schoonheid te behouden door natuurlijk en subtiel te behandelen. Zodat na de behandeling niet te zien is dat iemand behandeld is, maar iemand zich wel een betere versie van zichzelf voelt met een positiever zelfbeeld. 

Onze klanten aan het woord

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak