Huidtherapeut Rana Adamo

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Na haar opleiding als Doktersassistent wilde Rana zich specialiseren in huidaandoeningen. Ze kwam dan ook snel uit bij de opleiding Huidtherapie. Na het afronden van deze studie heeft Rana bij diverse huidklinieken, praktijken en ziekenhuizen werkervaring opgedaan.

“Onze huid is een belangrijk orgaan en ik weet dat huidaandoeningen vaak veel invloed kunnen hebben op het psychische vlak. Ook weet ik dat het soms moeilijk te behandelen is. Dat maakt voor mij de uitdaging des te groter. Samen met de cliënt (en mogelijk andere disciplines, als artsen), wil ik komen tot de juiste behandeling met de mooiste uitkomst en het beste resultaat”

Als Rana niet aan het behandelen is, verdiep ze zich graag in de verdere ontwikkeling van protocollen, meetinstrumenten en behandelmethoden. Het is haar passie om bij te dragen aan het verhogen van de kwaliteit van leven van haar cliënten.

Als huidtherapeut valt Rana onder BIG-registratie artikel 34 en is ze geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Tevens is Rana lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Onze klanten aan het woord

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ik ben nu al diverse keren geweest. Iedereen is altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Petra

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Wederom bij Wesam geweest , SUPER!! zij is een topper in de cosmetische industrie met een! groot verschil, ze is eerlijk en oprecht en smeert je niet allerlei behandelingen aan .
Kortom een aanrader.

Maria

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak