We all deserve Grace

Het is onze passie om jou te helpen je ware schoonheid te accentueren en zo gracieus ouder te worden. Grace Clinics staat voor graceful aging. We halen je innerlijke kracht en zelfvertrouwen naar boven.

Onze klanten geven ons een 5/5
Wij zijn NVCG gecertificeerd
Altijd persoonlijke aandacht
Holistische benadering

Holistische benadering

Bij Grace Clinics werken we volgens een holistische benadering. Hierbij kijken we naar alle elementen van het gezicht en (lichaams)bouw en niet zozeer naar alleen de rimpels en plooien. Veel belangrijker zijn contouren, symmetrie en verfijning.

Hoewel iedereen een andere definitie heeft van schoonheid, is een aantrekkelijk gezicht vaak gebaseerd op symmetrie, balans en harmonie. Vanuit holisme kijken we hier goed in naar.Het resultaat? Het gezicht blijft in proportie, je behoudt je goede verhoudingen en dus is het resultaat heel erg natuurlijk.

Eerlijk en vrijblijvend advies

Bij Grace Clinics is er voor iedere wens en budget een passend oplossing. Jouw wens staat centraal, niet ons aanbod. Je wens of probleem is altijd het vertrekpunt. Vanuit daar kijken we naar de beste oplossing voor jóu, binnen jouw budget.

In een adviesgesprek bepaalt de cliënt samen met de adviseurs wat past binnen de behoefte, levensfase en financiën. Past het niet in onze medisch opinie of druist het in tegen ons ethische kompas? Dan durven wij ‘nee’ te zeggen.. Zo ben je verzekerd van een eerlijk advies.

Kwaliteit

Of het nou om een peeling of een liquid facelift gaat; een cosmetische behandeling doe je voor jezelf. Daarom is het belangrijk dat de ervaring positief is. Een 100 % pijnloze behandeling kunnen we niet garanderen, ook dáár zijn we eerlijk in. Maar het creëren van een verwenmoment, voor en na de behandeling, dát garanderen we wel.

Veiligheid, hygiëne en ethisch handelen staan altijd voorop bij de specialisten van Grace Clinics.

Onze klanten aan het woord

Super fijne dokter, legt alles heel goed uit. Geeft eerlijke adviezen. Kortom, goede ervaring gehad.

Astrid

Ontzettend fijne ervaring. Zeer deskundige en ervaren arts die de tijd voor je neemt en je weer helemaal laat stralen.

Marianne

Wesam is zeer professioneel, geeft je een mooi natuurlijke uitstraling. Vriendelijk, luistert goed naar je wensen!

Ilse

Goeie uitleg van de behandeling en wordt naar de wens van de patiënt geluisterd. Zeer tevreden

Danielle

Zeer vriendelijke, goede uitleg en salon ziet er netjes en professioneel uit. Kortom helemaal goed.

Matilda

Laagdrempelig. Professioneel. Vriendelijk. Ontspannen. Erg tevreden!

Marleen

Ik ben vriendelijk ontvangen door Wesam Ibrahim. Ze heeft alles goed uitgelegd en ik voelde mij vrij om vragen te stellen. Zij nam de tijd hiervoor. Heb goede resultaten met de ingreep. Ik ben heel tevreden!

Mary

Wesam is een schat van een cosmetisch arts. Gemoedelijk, luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ik voel mij ontzettend op mijn gemak bij haar.

Marieke

Ben je klaar om je uiterlijke schoonheid weer terug in balans te brengen?

Plan vandaag nog een vrijblijvende kennismaking in.

Maak een afspraak